Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

 

 

 

att känna smärta

är också ett sätt att leva

om än en plåga




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-29 13:11



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Jaa, och utan någon plåga någon gång i livet blir man blott en PLASTDOCKA!
2016-04-03

  S-E Forslin/same
Glasklarhet!
2016-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP