Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All denna tid

 

All denna tid

som finns

 

Tid för att läka

 

Tid för att begrunda

livets erfarenheter

 

Tid som fostrar en människa

 

Tid att förstå och förlåta

uppenbarar sig till slut

när det är dags för det

 

Tiden gör att vi

alla levande varelser åldras

 

Vi är all olika men oavsett det

sätter tiden sina avtryck

på allt vi gör

 

Från den första medvetenheten

till den sista är tiden med oss

 

Den försvinner inte ens när vi dör

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-30 11:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.
2016-03-30

  Valter Örn VIP
När vi är ur tid
tickar ännu tidens ur
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP