Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående sidans numera ständiga tekniska problem...


Sajten kraschar (sidan går inte att nå)

 

Helt värdelös sida numera

Går inga texter att publicera

Jo, efter hundra försök

med kopiera och klistra in

En back-up är ett måste

när man ska publicera texten sin

 

Sidan går inte att nå

webbläsaren bara snurrar

Ursäkta, men vad i helvete står på

Sajten tappar sin renommé,

och tilliten är inget som man för hurrar

 

Nu har det krånglat 

länge och väl

Jag tappar tron

i att här posta min själ

 

Tänk om alla texter försvinner

och sidan blir tom

Tänk om alla inte hinner

innan sajten kraschar - kaboooom

 

Och måste man känna 

att ladda ner (spara) blir ett krav

Dessa ständiga tekniska fel

på poeter.se:s oändliga bokstavshav

 

 Min bild 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-30 22:00



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Kopiera texten innan du publicerar, men allra helst: skriv den i Word eller någon annanstans, där du kan spara texten innan du tar in den här. För i de allra flesta fall, den senaste tiden, har jag märkt att texter försvinner i cyberetern. Detta trots att jag kommit till allra sista steget "Spara" efter "Publicera text".

Sidan är riktigt opålitlig med alla dessa kraschar den senaste tiden! Oacceptabelt.


2016-03-31

    ej medlem längre
Jag har också upplevt på senaste tiden att sidan kraschar. Jag har förlorat några guldkorn.
2016-03-31

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det finns sådana där poesihatare som utsätter denna sijt för datateknisk terrorism av rädsla för att
poesin hotar etablera en folkrörelse.
ja ! fan trott.
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale