Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din spegel gör mig vacker

 

Du,

den bäste av kärlekar

 

Med ögon som brunnar

att svalka sig i

 

Och med en själ

som visar din inre spegel

 

Gör du mig vacker

och ger mig allt jag behöver

 

Dag ut och dag in

och det bara fortsätter

 

I evighet

det bara fortsätter...




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-31 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP