Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, det är bara du nu

 

Du,

det är bara du nu

Hela jag är uppslukad

attackerad

av den stora kärleken

 

Du,

din nacke

ditt hår

din andedräkt

din kropp

dina händer

din manlighet

din styrka

din trygghet

 

och 

 

Din rygg

där dofterna bor

 

Allt detta och mer

fyller du mig med

Jag druknar i dig

får kallsupar

måste upp till ytan 

hämta luft

 

Du,

hela du

världens bäste

jag undrar

 

Hur många ord kommer det att bli ?

Hur många pappersark kommer jag att fylla ?

Vilka tankar är det som kommer att komma fram ur mitt inre ?

Kommer jag att ha något att berätta ?

Kommer någon att läsa det jag skriver ?

Kommer mina ord att betyda något ?

 

Jag vet inte !

 

Det enda jag med säkerhet vet

är att jag älskar utan vett och sans

Just nu, här och nu

sker mirakel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-31 13:45



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
...Vackert!!..." din rygg där dofterna bor"...
2016-04-01

  DominiQueen
Underbart!!!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP