Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från min egen databas!


Till molnen för du mig!

Vackra känslor fyller min sfär

Öppnandes av vårvinds musik i sinnet

 

Smekandes sammetslent på naken rygg

Vaket viskandes ömt mot kyssandes kind

 

Syrefattigt blir andetagen i het samvaro

Beröringen vild i frustande ton

 

Till molnen för du mig fluffigt mjukt

Däri vilar vi i efterdyning av ljuv samvaro

 

Lars Hedlin (©) 2016-03-27




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 345 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-04-01 13:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Känslosamt och kärleksfullt skaldat!
2016-04-23

  Rise Little One
Kärleksfulla tankar ...
2016-04-21

  PersonligaSusann
Härligt ?? ny kärlek... Det märks...
2016-04-09

  Änglaögon
Känslosamt!
2016-04-05

  mickech
Ömsint, vackert och mycket kärleksfullt. Bra!!
2016-04-05

  Angel of love
Kärlek när det är som vackrast.
2016-04-05

  ULJO
Underbara känslor du förmedlar
2016-04-05

  StinaJ VIP
Underbara känslor som virvlar runt inombords
2016-04-03

  StinaJ VIP
Underbara känslor som virvlar runt inombords
2016-04-03

  Lindha W Gustavsson
En kärleksdikt som gick rakt in i hjärtat - utformad med lite annorlunda ord än du brukar. Bra!
2016-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Värmande, sköna ord...härligt att läsa och trevligt att få läsa av dig igen...
2016-04-02

  Fem hjärtan VIP
Mycket kärlek och värme i din fina dikt!
2016-04-01

    Dan Myrbeck
Låter härligt!
2016-04-01

    ej medlem längre
Mycket mycket fin kärleksdikt vännen! :)
2016-04-01

  DominiQueen
Kyliga skulle det stå nedan, varme vän.
2016-04-01

  DominiQueen
Å så vackert, det önskar jag att vi alla får uppleva, fine vän och Kärlekspoet.

Jättefin dikt om Kärlek, så oskuldsfull och ren, Du har en sällsamt ren ton, väldigt skön kontrast till vår lite annars moderna, logiska, funktionella och lätt kyla värld där rationalitet verkar gå före sann närhet och romantik.
Du är viktig. Dina ord behövs som motvikt.

TACK Lars
med all respekt och heder till Dig
DominiQue
2016-04-01

    ej medlem längre
Kärleksfullt och vackert.
2016-04-01

  Alysse VIP
Så vackert och kärleksfullt
mjukt och fint
tycker om dina ord
som berör mitt hjärta

2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin