Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det går så här långt........sök hjälp!!


Självförnekelsen


Jag förtränger livet
jag förtränger mig själv

Jag är fast i skuld!

Till mitt eget lidande.




Övriga genrer av Karin Rosberg
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-05-03 07:52



Bookmark and Share


  Jojo
Fast i skuld! Jo där ligger väl problemet i självförnekelse. En mycket fin och tänkvärd dikt! Mycket sagt med få ord!
2006-05-24

    Bodil Sandberg
Hur lätt är det inte att fastna i sin självförnekelse...utan att se möjligheterna...förlossningen...viär duktiga på att ge oss själva skulden...snyggt!
2006-05-03

  Clara-Fina
Väldigt bra dikt som beskriver ett lidande på så få ord. / Clara-Fina
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg