Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte vilken Cykel som helst...


CYKLA FÖR ÖVERFLÖD

postkods---M I L J O N Ä R E N

 

Ville köpa en begagnad cykel

Var på Arenan i Vänersborg

SuperLoppis

 

Fann en Vinst

en äldre Dam som knappt använt den

Min vän som var med har genom en cykelhandlare

hört att denna cykel håller hög kvalitet

En rejäl ram

och jag är en tung Quinna

VÄRD

min viktighet i guld

 

 

Det står Miljonär på Cykeln

Jag är fattig på pengar på papperet

Men

NU KÄNNER JAG MIG RIK

och varje tramptag är välsignad

Av

ORDET

MILJONÄR

INRAMAD

- Jag är levande cyklisk konst 

JAG CYKLAR FÖR MERA ÖVERFLÖD

I

EUFORISK

TACKSAMHET

 

 

 

____________________________________________________________

© ORD & FOTO - Se stor bild - Hämta andan
DominiQue NVC Costa
2 APRIL - VÅR, VÅR, VÅR
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

MILJÖn, Miljonär, Miljardär

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 12:56



Bookmark and Share


  DominiQueen
Hej vad träffande att Du med signatur: ResenärGenomLivet bidrar med lite glädje i min resa, varmt tack.

Ha en underbar resa ;-)
DominiQue
2016-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns alltid gott när man gör sådana fynd...trevligt...
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen