Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din famn vilar jag

 

Längtan kan föda många stigar
den kan föra mig i hamn
i dina armars trygghet


Och få mig att glömma
all denna ensamhet
som bor i en människa




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-02 13:03



Bookmark and Share


  Henning Hson
Så bra, tummen upp!
2016-04-03

  Leo Rudolphzon
De var skön mening "längtan kan föda många stigar "
Snygg skrivit

2016-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att få känna en sådan trygghet...
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP