Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta är frihet

Att få vara som man är
utan att förställa sig

Att uttrycka alla slags känslor

Att vara arg och sur
bitter och besviken

Eller att vara glad och entusiastisk

Att få gråta på en begravning

Att få visa ömhet och medkänsla

Att leva i kärlek

Det är frihet!

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-02 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP