Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sug mig!

 

Jag ÄR

- en poesikaramell

SUG MIG

- låt mig sakta smälta i ditt sinne

Låt mig fresta dig med min poetiska sötma

"ett litet rött paket med vita snören"

Nej fan, det var ju sången om...

Edit: gillar du choklad?

Kanske är jag den där sista chokladbiten

- ni vet den där äckliga som alltid blir kvar

ÄR jag hon? 

Fast det finns faktiskt relativt många

som gillar att suga

- på den där karamellen!

 

"låt de sista ljuva åren, bli de bästa av din tid..."

 

Kika gärna in på min Insta, där jag har min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/ 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-03 04:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är biten, den i mitten och som det bara finns en av, den som alla vill ha men inte vågar ta...till min glädje för då blir den min.

Tack för dina ord och fantastiska fotokonst.
2016-04-04

    ej medlem längre
skulle kunna jämföra dig med en bit romrussin i en aladinask. Trots att jag helt och hållet saknar belägg för det.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale