Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELSÅNG

Har suttit på altanen

en liten stund

lyssnat till bofinken

Denna underbara fågel

som sjunger in våren

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-03 12:02



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvlig musik det
2016-04-05

    Dan Myrbeck
Hälsa Knut!
2016-04-04

    ej medlem längre
När man inte sjölo kan sjunga är det så fint att fåglarna kan...
2016-04-03

    ej medlem längre
Underbart med vårens fågelkonserter...
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP