Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutledningsförmåga

Elementet! En bänk. En bänk, som har flyttats långt ifrån elementet. Varför? För att det inte skall börja brinna? Om det skulle börja brinna, har hyresföretaget inte satt upp något brandlarm. Inte i lägenheten. Fastän; angelägenheten.

Varför hade bänken flyttats? För att det hade behövts justerats, värmemässigt?
I såfall , kunde det förklara varför skruvstädet, eller drevet på elementet var trasigt. Någon klant, som klantat till det? Och nu ett element som stod på högsta värme, och ingenting att göra någonting åt? Kanske plocka ner, hela elementet? Vilket jobb! Och då behövde bänken, hålla sig på sin kant.
Även om jag inte tror, att bänken var i någon verklig fara, för brand! Nej, av utrymmesskäl, förstås!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mim
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-03 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim