Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quinna med KV, utan versaler

Jag har en brinnande längtan efter att fimpa i dina versaler.

Må du än vara amason i rakt nedstigande led från Penthesilea, driven av ett gudomligt kall högre än Beauvoirs vällagda ord eller övertygad av skäl bortom alla de bästa. Du må till och med ha rätt.
Men i det ögonblick du trodde att VERSALER skulle råda bot där talang fattas så begick du helt tydligt ett misstag större än den oförrätt du orsakar ditt ego. Tänk för ett ögonblick. För att all den dynga som sprids för din hand stockar sig i halsen hos de som har något vitalt, något riktigt att tillföra. Så om inte för mig, om kritiken från en främling inte är skäl nog, gör det för att ge röst åt den feministiska rörelse som så tappert söker upprättelse för oförrätter de aldrig begått.




Prosa av Dick Ainranher
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-03 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher