Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
törs jag lägga mig kommer det att bli mera bråk en konstig tid vi lever i


I natt vill jag sova

nu får det vara nog

med bråk och fylla

här i trapphuset

i natt var det värre än vanligt

då krossades ena rutan

i dörren in till trapphuset

så här får det inte vara

det som varit så lungt och skönt

det har känts som jag bott i ett

eget hus

så flyttade en ny hyresgäst in

det var då allt började

det är inte den som hyr lägenheten

som bor där

utan någon annan

så i morgon går vi andra som bor här

till hyresvärden

säger till för sista gången

att nu måste det vara slut

på allt bråk här

vi som sköter oss ska inte behöva flytta

jag hoppas att vi får till ett bra samtal i morgon

annars betalar inte jag hyran

nästa månad

trött ledsen och rädd är jag

nu vet man aldrig vad som kan

hända här

 

anits 3 april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-03 22:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker det är bra att alla ni andra som bor där säger ifrån tillsammans...
2016-04-09

  Ezmeralda VIP
Fy, det låter så jobbigt. Stå på er och jag hoppa ni får till stånd en ändring.
Man känner sig så rädd och osäker i sitt hem när det är så här.
2016-04-05

  Poesia VIP
Hoppas ni blir lyssnade på och att den nya hyresgästen blir den som lyssnar mest och bäst!
2016-04-05

  Fem hjärtan VIP
Obehagligt! Bra att ni håller ihop!
2016-04-05

    ej medlem längre
Har varit med om såna hyresgäster, så tråkigt ... stå på er!
2016-04-04

  Niliboy
Sätt polisen på han!
2016-04-04

    Dan Myrbeck
Annars måste ni polisanmäla!
Trist att det ska behöva vara
så här.
2016-04-04

  Bibbi VIP
Så sorgligt.
2016-04-04

    sajo
Men detta låter inte alls bra. Den text du skrivit här dra ut den och ta med till hyresvärden. Ni som hyresgäster ska ej vara rädda. Lycka till imorgon. Kramar till dig
2016-04-03

  aol
Obehagligt känner igen bra ni håller ihop mot såna typer
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP