Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsöverstigande

_____________________

Jag är inte bitter

bara aningen förbannad

Ty det finns gränser som

överstigits även för mig

 

Jag kan inte längre blunda

tänka i mina tidigare tankebanor

Ty jag tvingas ta in verkligheten

en port bredvid helvetet

 

Ni må döma mig

för de val jag i framtiden gör

men de baseras på

mina egna nya erfarenheter

 

Jag är inte bitter

bara aningen förbannad

att jag varit godtrogen

och tolerant så länge innan

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-04 03:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar!
2016-04-21

    ej medlem längre
Bra skrivet. Det finns en gräns och när det går över den så får alla nog. Bra insikt och att kunna fatta beslut när man har fått nog.
2016-04-14

  mike irow
magica!!!
2016-04-09

  Kaptenlöjtnant
Tack!
2016-04-08

  ULJO
Kloka ord
2016-04-05

  S-E Forslin/same
UPPFRISKANDE!

Vi vet ju att svenskar inte längre "tillåts" bli förbannade, än mindre heligt rosenrasande, ursvenskt förbannade - bara upprörda.

Varrrmt tackkk för FRISK LUFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-04-05

  Maria Sundelin VIP
Bra insikt
Kramar
2016-04-04

  Valter Örn VIP
Mycket bra skriftat ! Jag vet inte vad som hänt i ditt fall, men jag vet, efter att ha sett det på nära håll; är att goda men snälla, undfallande och kanske även godtrogna människor utnyttjas och gränser överskrides; och det är rent ut sagt för djävligt !
2016-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Osunt och värkande behöver rensas bort, för att man ska kunna leva. Bra att ta ställning och välja bort. Om detta fenomen skriver du mycket bra.
2016-04-04

  Ninananonia VIP
Bra! Det finns en gräns ...
2016-04-04

  Sebastian Linsér
Det finns en viss frihet att bara klippa alla band till osunda relationer.
2016-04-04

    ej medlem längre
Klartänkt, klokt...
2016-04-04

  DominiQueen
High 5, bra formulerat, jag känner samma.

Namaste
DominiQue
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP