Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar plats. Krigskonst i kärlekens namn. Kysser döden för att lämna plats för... LIV.


___©__ EN SKUGGORNAS QUINNA

KRIGERSKAN

Hatet var inte längre besinngslöst
Ej var hon drillad för krig
varken hat eller exersis behövdes
Blodet, en krigerskas blod
bär alla frön av... Instinkt

När hon väl funnit dolken
den som hon som en tidigare han
så väl dolt i medeltida grav
så visste hon var vapnet sätta in,
på natten i mörkret

I ridåer av lust
längtan efter blod och vendetta
hon letade upp dem en efter en
i åtrå, vild lex och ångor av extas
för att avsluta allt i Kärlekens kyss

I hetaste stund - han,
ja de alla, stönade samma:
- AJ Quinna, Du gör mig illa!!!

Hon stönade tillbaka:
- Ja, älskade det gör ont att dö!

Det var inget hjältedåd, det var inget mord.
Det var inget att ge rubrik. Oh nej.
Inget mänskligt kan förstå.
Det var ett uppdrag, ett kall
En Quinnas list

Att döda skuggorna, för att Äntligen
låta hjärtan leva

Hon log milt, med en droppe blod i vänstra
mungipan, munnen som älskade att kyssas..


______________________________
© DominiQue NVC Costa
Ursprungligen skriven 31 maj
Ljusbrons År 2015 eft.Kr
publicerad åter här på poeter
för att vara med i Quinno-sviten
i begående bokprojekt.
______________________________

 

Bild lånad från WallpaperUp - Konstnär okänd

______________________________________________

Våren 4 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

///Tar plats. Krigskonst i kärlekens namn. Kysser döden för att lämna plats för... LIV.///

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-04 10:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Bengt, ja så sant, som ett språng ut.
Tack att Du läste och gott att Du tyckte om..

Strandberg, tack jag känner att Du ärligt responderar så ödmjukt tack, jag vill aldrig såra bara träffa rätt...

Ljus och kärlek till er båda Goa själar.
DominiQue
2016-04-04

    ej medlem längre
Jag hoppas den munnen, Krigerskan's läppar och heta tunga återigen finner kärleken till kyssen...

Du är så bra, lama ord kanske, men jag menar dem med djupet av mitt hjärta där du träffar med din dolk gång efter gång.

Underbart

Tack
2016-04-04

  Bengt VIP
En spännande text. Skuggan är vad som har varit liv ärvad som ska bli.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen