Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbrukaren Svenne

 

Svenne Banan, drogar som fan. Går på soc och varje da e likadan. Svenne Banan har golat broshan sin. Allt för en dos av sitt drogmorfin. Svenne slutar aldrig droga, han är för svag. Hamnar i skiten, tar aldrig nya tag. Varje morron vinner suget i kroppen. Mår skit och är rusig i knoppen. Svenne med sina tretti ynkliga år. Har missbrukat så länge att han inte minns igår. Intellektet är förstört, om det ens fanns där. Svenne lever i ett rus, en fantasifull sfär. Säljer sin själ och snattar för överlevnad. Mot moral och samhällslagar är han förstenad. Svenne har hamnat i skiten. De enda vänner han har, är den kriminella eliten. De föder och göder varann med klapp på rygg. Backar upp varann, mot samvetet skygg. Svenne med vänner spelar poker med livet. Rysk roulette, har hamnat på glidet. En social misär och daglig kamp. Ett beteendemönster med övertramp. Svenne Banan drogar som fan. Varje dag med ångest, veckan e ständigt likadan. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale