Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taskigt godispapper i trädgård

Ganska taskigt, att kasta godispapper, in på en handikappads tomt. Speciellt eftersom den handikappade sitter i sin rullstol, kan inte röra sig. Och godispappret ligger för långt ifrån den handikapp-ramp som går igenom hela framsidans gräsmatta, om nu mannen i rullstol har ett hjälpmedel, till att plocka upp saker på marken med. Kan man förlita sig på att hemtjänsten, kan ta tag i det, en dag?
Ty, för alldeles länge sedan, har vuxen eller barn, försvunnit ifrån nedskräpandets brottsplats.

(Om inte han är en godis-smaskande farbror, som älskar att skita ner sin egen trädgård med godispapper, inte troligt, kanske för någon roligt, om man tänker sig det som filmatisering i ens egna huvud, eller förtal, om man tänker sig det, att det är sant och att det inte skulle vara så.)




Bunden vers av Mim
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-04 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim