Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bred dina vita vingar.

Ta hand om alla våra tankar.
Förvalta förgyll dom i natt.
Bevara våra minnen från dagen.
Allt ifrån gråt till skratt.
Ta hand om och skingra vår oro.
Förändra ångest till hopp.
Låt oss få känslan av lycka.
Hjälp oss över hinder och stopp.
Bred dina vita vingar över liten över stor.
Bred dina vita vingar över syster över bror.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-04 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis