Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (dödssynd)

 

 

Giriga människor på våran jord

låter skatter försvinna utan ord.

Nordeabanken bedrar

de från småspararna tar

och på girigas konton slås det rekord.

 

 

©tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 21:43



Bookmark and Share


  ULJO
En härlig känga till etablissemanget
2016-04-11

  Solstrale VIP
Panama pappers ägarna må bli paff när deras papperspengar malsned blir toapapper åt en giraff!
2016-04-06

  Gunnel Eriksson VIP
Fyndig och aktuell!
2016-04-05

  Gisela Nordell
bra, så är det allt!
2016-04-04

    ej medlem längre
Det var ju där med att ha/ta/få med måtta :)
2016-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så de gör som
de alltid gjort
för dem finns ju
SVEA RIKES LAG
efter den går ju allt
sen för dem
som smort!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra