Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänliga fraser

 

 

God natt, min vän!

God morgon, min vän!

 

God morgon, min vän!

God natt, min vän!

 

Men vad gär du

där emellan?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-04 23:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med vänliga fraser kommer man långt...fint och tänkvärt...
2016-04-09

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord att ta till sig
2016-04-05

  Niliboy
Kanske skriver om lust till kvinnor å pekoral!
2016-04-05

  anits VIP
Ja, det kan man undra!
2016-04-04

  överlevaren VIP
Lever livet!
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP