Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skev kvinnosyn

 

 

synen på individers sexualitet

från massans bestämda Överhet

skev kvinnosyn

killar knullar fritt - är Hero

tjejer ska va "klädd i vitt" - en oskuld Zero

 

badboys hägrar i blicken

badgirls - de får genast kicken

fuckboys - de kan tricken

gilr-next-door - HON blir din "Madicken"

 

fattar inte det skeva

att bara män får leva

fri sexualitet

där kvinnan kallas slampa

och samhällsnormerna stampa

Hallå, hallå, hallå

- Kan vi tända en lampa

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-01 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och alltjämt lever detta synsätt kvar.. rent av intensifieras av vissa.. ska vi kalla det "strömningar i samtiden." Tragiskt och märkligt.
2018-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnors sexualitet måste få leva - utleva - helt fritt, alltid.
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale