Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturen en underbar läkare


Mitt i det otrevliga

jag går uppför backen

där emot husväggen

i den gröna gräsmattan

lyser det så vackert

av en mängd vita krokus

jag står länge ser på skönheten

som naturen visar mig

gör mig ödmjuk inför det

som Han visar mig denna söndag

när jag efter en stökig natt

i huset där jag bor

ändå kan känna glädje

inför den kommande våren

 

anits 5 april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-05 06:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint..ändå.. mitt i allt det..
2016-04-12

  ResenärGenomLivet VIP
Som små ögonblick som gör att man orkar fortsätta...känner igen...
2016-04-09

  Anya VIP
Åhh vad fint med krokus. Här har det inte kommit upp någon ännu men när jag var i Stockholm såg jag tussilago och krokus. Då blir man sannerligen glad...precis som du så fint skriver.
2016-04-06

  Eva Helene VIP
Fin förmåga att kunna njuta trots svårigheter. Och visst är naturen en underbar läkare, du har så rätt i det!
2016-04-06

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-04-06

    Dan Myrbeck
Positivt!
2016-04-05

  aol
så fint skaldat
2016-04-05

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2016-04-05

  Ezmeralda VIP
Så fint som du skriver, naturen är så underbar. Njut av våren!
2016-04-05

  ULJO
Ja vården sprider glädje även om livet inte alltid är på topp. Så ta vara på det lilla kära du och ta hand om dig.
2016-04-05

  Elaine.S VIP
Våren sprider ut sig och det är en lycklig känsla...att få vara med om.

2016-04-05

  Niliboy
Ja, det är så fint när vi kan betrakta naturen å finna ro i själen.
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP