Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor på golvet efteråt

dagen efter
skrattar lite och känner äckel

sådant sanslöst destruktivt tidsfördriv
en film med vänner hade nog varit en bättre idé ändå

fast det fungerar inte så
inte ett dugg tillfredsställande

vet du
du vet
jag vet att du vet

känner mig så liten i dina muskulösa armar
huvudet på ditt stora håriga bröst
drunknar i det
svett

så skyddad
rädsla övervinns

blandningen mellan skräck och beskydd
får mig att skälva av åtrå

skärvor på golvet efteråt
nu in i fötter
efter en stund upp till hjärtat

trampar lite till i skärvorna
avledande
nästan skönt i små fötter
så hjärtat får vila lite och efter en stund har det domnat

tänker att jag väntar en timma eller två
sen kan jag ringa och fråga om du vill ses igen




Fri vers av trixas
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 10:20



Bookmark and Share


  mike irow
tycker mycket om!!!!
2016-04-09

  tidsliv
Vi verkar ha vandrat samma väg.
??
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas