Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN MUN TILL MUN

 

Det kom en fjäder flygande

och viskade

har ni hört

att kalles tå är röd

 

Om en stund

kom en höna springande

och skrek

har ni hört att kalle är död

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-05 12:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man ska inte tro allt man hör...bra...
2016-04-09

  Minkki VIP
ofta bra att ha ett dövöra då ...
2016-04-05

  Änglaögon
Så sant!
2016-04-05

    Dan Myrbeck
Synnerligen bra variant av det
välkända uttrycket!
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att ta lärdom av!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP