Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikalisk drill

Musik är glädje
dans till läckra toner
rörelser för kroppen
alla slumrande zoner
förnöjelser på logen
när natten faller på
beröring bjuder upp
och kärlek kan bestå

Musik är fagert väder
plötsligt står den där
när regnet dragit bort
är soltrumpeten där
rymden fylls av toner
från himlens gitarr
blommorna får näring
av ljussträngens darr

Musik är poesi
ord som oss berör
kärlek i hymnen
som sinnen förför
pianotoner vackra
omgivningen smeker
rytmerna i texten
lyrik som livfullt leker

Musik är vackert
melodier att lyssna till
sånger för körer
och fåglars ljuvliga drill
konsert för publik
och radions sköna skval
toner för riktig glädje
eller till människors kval

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 503 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-10 18:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Naturens musik är underbar att lyssna till...läser dina ord och njuter...
2016-04-16

  anits VIP
Underbart skaldat, tycker mycket om den här!
2016-04-12

    Dan Myrbeck
Musik är ett av människans
grundläggande behov.
2016-04-11

  louisegirl
Musik bygger glädje...Jättefint!
2016-04-10

  Ingrid Trolle
Din fina dikt är
som musik av
alla de slag och
man blir glad.
2016-04-10

  Ninananonia VIP
Fin musikalisk drill..
2016-04-10

  Yrre VIP
Tycker om!!!!
2016-04-10

  Solstrale VIP
Det coola med denna text är klart uppenbart! Snygg hantering med ordvalet, som gör det dubbelt lustfyllt att läsa! Ett litet konstverk ...
2016-04-10

    ej medlem längre
Din fina dikt klingar av toner och orden blir till vacker musik.
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO