Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara mamma....


Min lilla svalunge

Lilla svalunge
avklädd och sårbar i skymning.
Hjärtslag av beroende
så sköra i livets kupade hand.

En del av mitt hjärta
till låns en flyktig stund i natten.
Ska jag någonsin bli redo
att släppa taget om din hand?

Den gamla gungan
ingen rödlock syns mer i den.
Du är snart vuxen, lilla svalunge.
Det är din tur att pröva dina vingar.

Juninatten tar hand om min litenhet
Omslutande modersvinge viskar
svalungar kan också flyga,
bara du tror.

Aftonfläktar vaggar min ängslan.


Copyright Änglaögon




Fri vers av Änglaögon
Läst 560 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-05 15:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvlig och full av kärlek!
2016-04-21

  Anya VIP
Tycker du fångar vemodet med att ett barn växer upp. Ibland gör det ont i mig att titta på gamla filmer eller foton av mina barn.
2016-04-18

  M.Eta
Underbar text, man släpper aldrig taget helt mor!
2016-04-12

  Lindha W Gustavsson
Underbar text som bara en MOR kan skriva!
2016-04-08

    ej medlem längre
"svalungar kan också flyga,
bara du tror." Tankar många
av oss bär. Fint.
2016-04-07

    ej medlem längre
Oerhört vackert känsligt skrivet! Berörande.
2016-04-06

  Ljusletaren
Att vara en mamma är att alltid vara en mamma.
Gillar verkligen dina berörande ord/ kram
2016-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
Berör mitt modershjärta.
2016-04-05

  Ninananonia VIP
Fin dikt om denna svalunge
2016-04-05

  stig wikman
Såååå Vackert.

KRAM Å APPLÅD.
2016-04-05

    ej medlem längre
En sån underbar mjuk och känslofull dikt.
2016-04-05

  ULJO
En underbar text om livets gång
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon