Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Peptalk, Queenism, Personlig utveckling


Jag klarar det!

 

Tankar från nyårsnatten 2015 inför året 2016:

Ett nytt år stundar,
med nya månvarv av tid
Dagar
och kvällar,
och nätter
sekunder och minuter,
då jag bara blundar,
suddar bort
allt ensamt lid

För varje år som kommer,
med oformade dar
och ny framtid,
växer jaget inom mig,
blir starkare
och släpper taget
om dåtid
om antagonister
om oförrätter
och utvecklingen
tar vid

Jag närmar mig
mer och mer
en triumf
där själen lyser
där hjärtat är glatt
när mitt inre växer
och mitt leende
småler åt ert
beteende
Jag niger för er
med min hatt

Tack,
tackar så mycket
för hjälpen på traven
nej, ni fick mig inte
till graven,
med skrivandet
som min terapi
med blottande rader,
jag når en eufori
personligt utvecklande
av era försök till
smutskastningscharader

Min blomma
är rosig
och praktfull med liv
med färgglada blad
Ni har givit den näring,
med syre och vatten,
lyser som en stjärna
om natten
bland er alla
i denna småstad

Jag är starkare än någonsin
har byggt upp en mur
blockar attacker,
förhindrar en och annan sur
Står emot med min
inre styrka
min kvinnlighet
min sinnlighet
min själskraft
om än jag är ensam,
är jag i sinnesro
på livsfärden
jag ensam mot världen

Jag klarar det
är beslutsam
och bestämd
fäller inga tårar
för ni gav mig vinsten
med livet
att växa
känner mig bejakad
fullständig
och laddad
för dåtids vemodigheter
har numera omvandlats
till motsatsen av förlust
2016 blir mitt år,
lägger allt bakom mig,
säger schas
och försvinn

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-06 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale