Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katters fläck , och katters kärlek.

Du ligger på golvet, som en svart stor fläck. Hade jag inte vetat att du levde, skulle jag trott att du var död. Det är du lyckligtvis inte. Du sover.

Jag har kommit på, att jag behöver, flera katter i mitt liv. Eftersom jag har en katt, förser mig grannen med flera, stundvis. Jag får låna dem. Och de ger mig , så mycket kärlek.




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-04-06 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim