Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur svårt kan det vara?



Tro det eller ej

Min utbildning är ovanligt god
Men jag undrar fortfarande


Hur svårt kan det vara

Att känna lite sympati

För alla de som behöver
En gnutta empati?


Hur svårt kan det vara
Att ge lite av vårt överflöd
När någon ligger i rännstenen


Jag lär fortsätta undra över oss
Vi som tar välstånd för givet
Med den mätta magens ignorans











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-06 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant tanke
Mvh annokas
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt