Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APRILVÄDER - haiku

Sår i solskensregn

frön vill till jord för välgång

ej till hälleberg




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-04-08 18:03



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fin Haiku med ett djup jag gillar!
2016-04-11

  mike irow
djupt älskande...
2016-04-10

  Rise Little One
Aprilväder ur poetisk synpunkt <3
2016-04-09

    ej medlem längre
Solskenregn är gott för oss alla:)
2016-04-09

    sajo
Den här gillar jag verkligen för regnet rensar bort pollen och behövs för växtligheten. Sedan kommer solen och sätter fart på våren. Bra skrivet.
2016-04-09

  M.Eta
Regn + sol ger gröda, det vill vi ha. Så sant!
2016-04-08

  ULJO
Ja regn för grödan och sol för sinnet. Bra skrivet
2016-04-08

  Onomatoprofet VIP
med lite gödsel kommer det att växa stort
2016-04-08

  Marianne Räf
Tjusigt och -- sant !!
2016-04-08

    ej medlem längre
Orden har en djup innebörd som är vackert att läsa.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP