Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

att få längta

efter något som gör att jag mår bra

är en underbar känsla

det är en frihet

ingen kan ta ifrån mig

just nu längtar jag efter lugn och ro

ett blodsocker som är stabilt

inte för högt

jag längtar till stigen i skogen

nu när snön är borta

det går att ta sig fram där

utan tunga skor med broddar

jag längtar till en granskog

där vinden gör att det susar i grenarna

när dom fladdrar för vinden

jag längtar att finna den första tussilagon

och att stå vid sjöns strand se måsar

och gäss anlända

njuta av dom blånande bergen

långt därborta i fjärran

sitta på bänken i minneslunden

blunda

lyssna till vårens ankomst

och doften av jord

drömma om bra dagar

glömma allt stök och bråk som varit

njuta av att bara få vara mig själv

inte vara någon som det ska ändras på

den dagen kommer

då min längtan blir sann

det känner jag i min själ

och mitt hjärta 

 

anits 7 april 2016




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-07 11:38



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint om längtan och förväntan!
2016-04-11

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt och fint...känner din förväntan...
2016-04-09

  Niliboy
Det är många som när en längtan efter frid, förståelse å ro. Roligt att du skrev om det!
2016-04-07

  ULJO
At leva på hoppet är också en form utveckling. Kunde jag hjälpa dig skulle jag vara den första att infria din önskan och längtan
2016-04-07

    Dan Myrbeck
Hade jag den makten, skulle jag bevilja dina önskningar i detta
nu!
2016-04-07

  Bibbi VIP
En het och stark längtan når alltid sitt mål.
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP