Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 7/4

 

dimmoln dansar lugnt

nu tystnar kvittrets toner

alltet lägger sig

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-07 11:54



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker naturskildring.
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra