Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den jag tror mig vara!


Randigt

Präst
Journalist
Florist
Diskare
Sångerska
Bibliotekarie.

Jag ser mig som allt detta.
Kanske att det blev en aning randigt?
Fanns det något rim nånstans?

Ps. Slutligen Musa. Ds




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-07 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim