Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska hålla käft!

 

Jag har rätt att vara arg

Jag har rätt att skrika och gråta

Jag har rätt att protestera

Jag har rätt att känna känslor

- Be mig fan inte att hålla käft!

Nej, jag måste inte glömma och gå vidare

 

DU har ingen rätt att be mig att glömma

DU har ingen rätt att trycka ner mig,

för att jag känner,

för att jag minns,

för att jag har behov av att ventilera,

för att jag känner smärta än idag

- Be mig fan inte att hålla käft!

Du ska hålla käft!

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 1268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-07 20:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Viva la Vie!
2016-04-08

  Henning Hson
Här kan man grilla korv på glöden!!
Bra...ut med det!
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale