Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En samling


Jag hör inte
ihop
Jag håller
ihop

I hop är man
en sammansättning 
av diverse
hjärtan som slår

Ihop 
I hop 

Nära eller långt ifrån

 

 

varandra  

 

 

 



 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-12 09:20



Bookmark and Share


  in effigie VIP
tid och avstånd är ingenting...precis så
2016-05-08

  mike irow
den bultande rösten
den döva

stjälper ut sig i den tomma himlen----
vacker väg---eller---
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP