Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny dag att ta till sig och vara i


En ny dag

en ny dag har tagit sin början

gårdagen vill jag glömma

i dag vill jag känna att jag är positiv

vill glädjas åt den nya dagen

må bra

inte tänka på att det är fredag

och allt bråk och stök som brukar börja

här på fredagseftermiddag

nu har jag verktyg

vet hur jag ska göra

om det händer även denna fredag

solen skiner emellanåt

jag hör fåglarnas vårkonsert 

genom mitt fönster

det är en dag att försöka finna

glädjen och harmon i

jag försöker vara positiv

trots att det inte alltid är så lätt

en ny dag nya möjligheter

ännu känns det bra inom mig

 

anits 8 april 2016




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-08 11:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du får lugn och ro...
2016-04-09

  Niliboy
Ha en skön helg å samla kraft å mod hos Herren!
2016-04-08

    Dan Myrbeck
Hoppas du vår-får en trevlig helg!
2016-04-08

  Bibbi VIP
Lycka till!
2016-04-08

  aol
Fint att höra vännen ja man ska försöka vara positiv,
2016-04-08

  ULJO
Skönt att höra. Ta vara på den, den är unik och den kommer inte åter
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP