Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYGGA MÄNNISKA

 

Vidöppet står

helvetesgapet

 

hotar

att sluka mig

 

hel igen

 

se onda

skuggor

 

rasera

omsorgsfullt bygge

 

av min människa

den jag är

 

idag

 

jag klamrar

mig fast

 

vid klippan

av ord och mening

 

för att tro

 

våga älska

 

vara människa




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-11 18:02



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina text!
2016-04-15

  ULJO
ETT STARKT BUDSKAP I DENNA BETRAKTELSE
2016-04-11

    ej medlem längre
Stark text som berör men samtidigt känner man styrkan i att våga älska..
2016-04-11

  Henning Hson
Du skriver med bra budskap.
2016-04-11

  Marita Ohlquist VIP
En oerhört stark text om det mörka, svåra som gör sig påmint.
2016-04-11

  M.Eta
Stå på dig! Stark text.
2016-04-11

    Dan Myrbeck
Stark och bra text.
2016-04-11

    ej medlem längre
Att våga vara sig själv är ibland att våga tappa fotfästet.
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP