Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund senare

 

 

Den stund 

som just var

vart tog du vägen?

 

Den var så ljuvlig

den korta stunder som den varade.

 

Jag vill ha den tillbaka,

vet någon hur man gör!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-09 20:24



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Kanske går det att önska tillräckligt...jag har hört att drömmar går i uppfyllelse då
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP