Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när jag känner mig ensam


Jag ser ut

jag ser ut genom fönstret

det är lördag förmiddag

solen kan inte bestämma sig

om den ska lysa på mig

genom fönstret eller inte

än ser jag konsums skyltar

innan grönskan tar över

jag hör fåglarnas sånger

som påminner mig om

att våren är nära

dom första krokusarna

har tittat upp

i rabatten utanför altanen

det är lugnt och tyst

jag njuter av tystnaden

det känns bra

just nu är det lugnt i mitt hjärta

jag ska gå ut

ta en promenad

det är det jag så gärna vill

och hoppas komma mig för med det

nu är det natt

sitter och tänker

vad jag gjort och inte gjort

vet att jag måste lägga mig

och sova

det är tyst i huset

trots att det kom ett gäng killar

med sina kassar

gick upp till den nya hyresgästen

så har livet blivit just nu

jag är så rädd att vad som kan hända

när jag somnat

det är dags att krypa ner i sängen

försöka somna

alltid blir några timmars vila

 

anits 9 & 10 april 2016




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-10 00:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns nog i alla fall gott att kunna skriva ner sina tankar så här...fint vännen...
2016-04-16

    Dan Myrbeck
Hoppas retroaktivt på
en lugn natt!
2016-04-12

  Eva Helene VIP
Fina tankar, väl förmedlade!
2016-04-11

  Solstrale VIP
Du har fångat det i orden så fint! Det lever nu vidare i läsarens inre skrymslen som nu fått ljusa stråk av beundran av ditt språk!
2016-04-11

  Bibbi VIP
Står med Dig min Vän.

Kramar!
2016-04-10

  aol
Hemskt att behöva se din oro kram vännen,
2016-04-10

    Birgersdotter VIP
Hoppas du fick sova!Jobbigt behöva känna så...
2016-04-10

    sajo
Du skriver så bra. Hoppas du fick sova gott under natten och slippa bråk och oväsen. Jag har varit ledsen under natten pga smärtan vid lungorna och revben. Idag är en ny dag och önskar dig en bra dag.
2016-04-10

  Niliboy
Vad hjälper väl våra böner. Jag känner mig också svag i benen och ser mig hand i hand med en sk rullator.
2016-04-10

  ULJO
Förskräckligt att du ska behöva varaa orolig för vad grannarna ska kunna ställa till med. Du som alla andra behöver lugn och ro. En god nattsömn är ju alla förunnat
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP