Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid tider och en halv tid


Sent och tidigt

Det är sent i världen,
och mänskligheten längtar gryningen.
Först skall dock
mörkret ytterligare fördjupas.

 

Eller är det tidigt... ännu för tidigt...?




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-10 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP