Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


HJÄRTESORG - haiku

Klockorna klämtar

farväl till ditt hjärtas vän

evighetsblomma




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-10 17:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vackert och
värdigt.
2016-04-12

  M.Eta
Sorgligt vackert!
2016-04-11

  mike irow
rikare
än
det klämtande upproret
2016-04-11

  Rise Little One
Ett vackert minne som går längst in i själen ...
2016-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2016-04-10

    ej medlem längre
Som ett vackert minne till toner av klockors spel.
2016-04-10

  ULJO
Så ödmjukt och fulländat
2016-04-10

  Solstrale VIP
Vackert stramt och själfullt!
2016-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP