Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara bara vara

Vara i sig själv
acceptera det tillstånd som är.
jag kan inte fly ifrån mig själv.
Just nu känns det så här
men det kommer att ändras.

Allting ändras

Vi är inte här för evigt

Livet är begränsat

I det perspektivet
Att vi ska dö en gång

Det kan kanske göra det lättare att leva ?

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-04-10 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP