Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allitteration-begynnelserim på bokstaven F.


Flöden? (Allitteration)

Flöden flöda

fantastiskt fint

frammanar fysiska fyrverkerier 

fantasivärldar finns

fanns finns fortfarande

för famn famnar

finner fysisk fjäril

flämtar fortfarande

fina fina famn

finaste fjunvinge

förser famnarna fjäderlätt

flämtar fortfarande

förevigt

flöden flöda

fantastiskt fint

frammanar fysiska fyrverkerier 

fantasivärldar finns

fanns finns fortfarande

för famn famnar

finner fysisk fjäril

flämtar fortfarande

förevigt

 

 




Övriga genrer av Ninananonia VIP
Läst 699 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-11 08:33



Bookmark and Share


  Peter G VIP
fenomenalt fint framfört! framförallt finns fina fraseringar! :)
2016-04-11

  ULJO
Helt underbart framfört
2016-04-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är ju rent otroligt att alla orden råkar börja på f ! Kan detta vara resultatet av 4,5 miljarder år av evolution? Hur stor är sannolikheten att en sådan dikt uppstår genom urvalsprincipen, eller handlar det om Intelligent design?? själv lutar jag åt det senare alternativet och att skaparguden (egentligen Gudinnan) kallar sig.... Ninananonia :)
2016-04-11

  mike irow
flodar
fin
ny
poesi
rent
doftande
2016-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt förmedlat!
2016-04-11

    ej medlem längre
En rolig underbart fin text!
2016-04-11

  Henning Hson
Framförallt finurligt framfört
2016-04-11

  M:tin
Fantastiskt fint flöde!!!!!!
2016-04-11

  Solstrale VIP
Underbar drömsk prosa! Gillar!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP