Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner ni doften av honung och vår


SMÅ SOLAR

 

Små solar i dikeskanten
lyser 
på ännu kall jord
Lovar oss en sommar
med outsagda ord

 

Som vårens första blomma
är den älskad
och sättes i vas
men glömmes snart
inför prakten
och sommarens exrtas

Men små solar
i dikeskanten
värmer i hjärtevrår
De hjälper
att smälta drivan
som tätt intill dem står

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-11 11:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin liten vårdikt...
2016-04-16

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker vårdikt!
2016-04-11

  ULJO
Härliga vackra vår
2016-04-11

  stig wikman
Underbart.
TACK MAJ-LIS.

KRAM FRÅN SW.
2016-04-11

    Dan Myrbeck
Vackert skaldat!
2016-04-11

  Marianne Räf
Sommarlöften -- låter så skönt....
2016-04-11

    ej medlem längre
Jättefint..
2016-04-11

  Ninananonia VIP
Älskar dessa solar..
2016-04-11

  Eva Helene VIP
Jodå, doften känns ända hit!
Fin vårdikt!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP