Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad väljer tuppen?

Tuppen lät konstigt. För jag antar, att det var han som gol. Det blev inte riktigt rätt, vill jag säga, men tänker i min tanke. Vilken leksak väljer en tupp att sätta i halsen?
Han kanske inte var, i form?
Eller kanske, fann han sitt livs form, de flesta av dagar, då han faktiskt lät, som en tupp som gol gör? Han fann formen, till slut.
Och nu, behöver jag inte undra om han gått ur tiden.
Jag hör hans galande, och är det inte underbart?




Bunden vers av Mim
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim