Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man gör så gott man kan

Ja, man gör så gott man kan
Det gör väl alla...

Sen kan man inte göra mer.

Så resonerar jag.

Man vet inte vad som väntar runt nästa hörn.

Det måste ju hända något (?)

Men, då ska man vara redo att ta emot det.

Därför får man ta en sak i taget.

Livet är inte lätt för någon.
Det ska man inte inbilla sig.

Men resan är värd att göras.

Det är ju bara att flyta med i Livets Ström!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-04-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP