Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag försöker slappna av och känna lugn, tyvärr går det inte så bra


Kväll blir till natt

midnattstimmen är snart här

jag har varit trött länge

när jag lägger mig

är tröttheten som bort blåst

det är måndag

jag behöver inte vara orolig

det intalar jag mig

läser några rader i en bok

det går inte så bra

läser samma mening gång på gång

lägger ifrån mig boken

tänker på alla vårtecken vi såg i dag

på promenaden vi gjorde till församlingshemmet

symötet som var där

en mycket trevlig stund

som jag lever på länge

i dag blev det inte några smörgåsar

till kaffet

vi blev överaskade med våfflor

grädde och sylt

på hemvägen

såg vi ännu flera tussilago

det lyste så vackert gult i diken

fåglarna sjöng sina vackraste sånger

för oss när vi vandrade vägen fram

så skönt att få komma ut träffa andra

inte gå här hemma 

ensam med min oro

i morgon ska jag hälsa på

mina fyrfotavänner

det längtar jag till

så underbart det ska bli

 

anits 11 april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-12 00:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att ha något att se fram emot...fint berättat...
2016-04-16

    Dan Myrbeck
Ja, det är klart viktigt att
komma ut bland folk och
andra miljöer.
2016-04-13

  Niliboy
Tack snälla du för upplyftande berättelse, ja inte behöver man bli orolig för att bli gammal. Servicehuset bor vi nästan granne med å där jobbar också frugan!
2016-04-12

    sajo
Tack för du delade med dig av din underbara dag ser framför mig den vackra tussilago vyn ni såg och kan känna smaken av våfflorna.

Härligt bild på hunden den ser så snäll ut.
Applåder.
2016-04-12

    ej medlem längre
Fint text, skriver ofta om så underbart det är träffa hundarna... Kanske skulle skaffa dig ett eget litet husdjur?
2016-04-12

  ULJO
Underbart med dina fyrfota vänner. Det är kärlek som är oslagbar
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP