Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I arla morgonstund

jag öppnar altandörren

känner den kylslagna morgonen

komma emot mig

det är ännu inte riktigt ljust

det är tyst och stilla

fåglarna har ännu inte

börjat sina konserter

jag öppnar dörren lite till

låter morgones kyla smeka min kind

det blir imma på altandörrens fönster

jag stänger och låser dörren

ser ut över nejden

där stillheten ännu råder

njuter av den här tidiga morgonstunden

tänker på mina fyrfotavänner

som jag ska träffa i dag

njuta av stunden med dom

det är mitt sätt att få må bra

när det är jobbigt runt mig

 

anits 12 april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-12 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så gott
2016-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt skönt med denna vackra morgon...
2016-04-16

  genni VIP
Stillheten en morgon är underbart! fint skrivet.
2016-04-13

  Elaine.S VIP
Jag älskar fåglarnas konserter som pågår nu.Fint skrivet :)
2016-04-13

  Niliboy
Ja, va fint. Alltid är det något riktigt gott som bär upp en morgon!
2016-04-12

    Dan Myrbeck
Fåglarna är ibland sena,
för de har ju både
flaxtid och flextid.
2016-04-12

  Bibbi VIP
Låter bra.
2016-04-12

  ULJO
Härlig start på dagen
2016-04-12

  Eva Helene VIP
Låter som en perfekt morgon, hoppas dagen blev som förväntat!
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP